cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Opinió

El nostre compromís

|

Fa uns dies rebíem amb alegria i, gairebé eufòria, els bons resultats d'audiència de dBalears del mes de desembre de 2021 que arriben a 244.268 lectors i s'afegeixen a les excel·lents dades assolides en l'acumulat de l'any passat, més d'un milió i mig de lectors acumulats.

Opinió

Ferma contra el feixisme

|

Aquest diumenge al barri de Sant Antoni de Barcelona s'ha fet un acte de suport a la diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, organitzat per la campanya 'Ferma contra el Feixisme'. Hi hauria volgut ser per participar-hi, però la situació pandèmica que vivim m'ho ha fet impossible.

Opinió

Participació dels aparells de l'Estat espanyol en els atacs del 17-A-2017: què en sabem?

|

Volem saber tota la veritat sobre la trama al voltant del 17-A de 2017. Volem saber tota la veritat sobre els atacs en els quals varen morir tretze persones a La Rambla de Barcelona, una altra durant el trajecte de fugida de l'assassí i una altra a Cambrils i que, a més a més, varen provocar un centenar de persones ferides a Barcelona i sis més a Cambrils.

Opinió

Djokovic, els jutges i els polítics

|

De l'enrenou provocat pel tenista serbi Novak Djokovic i Federació de Tenis, organitzadora de l'Open d'Austràlia i del xoc d'interessos i arguments entre l'esportista i el Govern australià, se'n deriven debats molt interessants.

El Govern australià mantenia detingut, des de dijous passat, el tenista a Melbourne després de revocar-li el visat, ja que no ha pogut acreditar que estigui vacunat contra la Covid-19.

Opinió

La memòria és una vacuna contra el feixisme

|

Aquest 5 de gener s'han complit 85 anys de l'afusellament de les activistes conegudes com les 'Roges del Molinar'.

Les 'Roges des Molinar' varen ser afusellades el 5 de gener de 1937. Eren un grup de dones que vivien en aquesta barriada de Palma: Aurora Picornell, que va néixer l'any 1912 i fou afusellada al cemeneteri de Porreres, al costat de Catalina Flaquer Pascual i les seves filles Antònia Pascual Flaquer i Maria Pascual Flaquer, i Belarmina González Rodríguez.

Opinió

Somnis i desitjos per al 2022

|

Convençut que la sola formulació dels nostres somnis ens apropa al seu compliment i que per aconseguir grans fites, no només hem d’actuar, sinó també somiar; no només planificar sinó també creure-hi, feim una llista ràpida i succinta d'aquells somnis, ben desiguals i diversos, que voldríem que es fessin realitat durant aquest 2022.