algo de nubes
  • Màx: 14.32°
  • Mín: 7.34°
14°

El Govern crea el Servei de Normalització Lingüística i Participació Educativa

Segons han explicat després del Consell de Govern, «a l'inici d’aquesta legislatura es comprova a la Conselleria d’Educació i Universitats que l’antiga Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa presenta una càrrega excessiva de competències en comparació amb la resta de direccions generals».

Per això, assenyalen que per a evitar haver de crear dues direccions generals, varen prendre la decisió «d’alleugerir de determinades competències la nova Direcció General de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa i assignar-les a altres direccions generals».

Amb la nova estructura de la Direcció General i definides les competències de cada unitat administrativa, consideren necessari «crear un nou servei que desenvolupi, entre d’altres, els àmbits relatius a la normalització lingüística». Així, i després de superar els tràmits pertinents, el Consell de Govern d'aquest divendres ha acordat dotar la plaça de Cap del Servei de Normalització Lingüística i Participació Educativa amb personal funcionari o laboral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per L. Torres, fa 11 dies
30 alumnes a un aula, 28 volen les classes en català i dos en castellà???
Democràticament per majoria és fan en català.
Democràcia és democràcia per totes i tots.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente