algo de nubes
  • Màx: 15.26°
  • Mín: 11.31°
14°

La UIB organitza l'acció formativa 'Els drets humans davant la crisi humanitària a Gaza'

226539

La Clínica Jurídica de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza, juntament amb altres sis clíniques jurídiques d’universitats d’arreu de l’Estat, l’acció formativa 'Els drets humans davant la crisi humanitària a Gaza'.

L’acció està destinada als alumnes de Dret de les set universitats organitzadores, que rebran formació especialitzada a través de quatre seminaris en línia que es faran entre el 13 i el 19 de febrer.

Posteriorment, els alumnes hauran de redactar conjuntament un informe COI (informació sobre país d'origen), que és la informació que es fa servir en els procediments de determinació de la condició de refugiat, en relació amb els refugiats palestins. Els informes COI recopilen informació pertinent sobre les condicions als països d'origen i rellevant per a la valoració de les sol·licituds de protecció internacional.

Organitzen aquesta acció en xarxa les clíniques jurídiques següents:

Clínica Jurídica d'Acció Social de la Universitat de Salamanca
Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Universitat de València
Clínica Jurídica de la Universitat de les Illes Balears
Clínica Jurídica de la Universitat Rei Joan Carles
Clínica Jurídica Loiola de la Universitat de Deusto
Clínica Jurídica de la Universitat de La Rioja
Càtedra Clínica Jurídica de la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Hi col·laboren l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina a l’Orient Mitjà (UNRWA) i la Comissió Espanyola d’Ajut al Refugiat (CEAR).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 11 dies
Un seminari molt interessant organitzat a la UIB. Enhorabona a les persones que ho han organitzat i fet possible, llàstima dels responsables de fer el cartell pel menyspreu mostrat cap a la nostra llengua .
Valoració:2menosmas
Per Nel, fa 12 dies
Vaig ser alumne de la UIB la dècada passada i hi vaig veure el català reduït, sobretot, a la Facultat de Filosofia i Lletres. Hi he tornat aquest curs i me'n faig creus de la rapidesa de la castellanització, que ha començat a afectar aquest darrer reducte.
Haurem de crear Estudiants per la Lllengua, Funcionaris per la Llengua, Ciutadans per la Lllengua, Reserves de Mallorquins per la Llengua ...
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente