algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°
Opinió

Dotze reptes per aquest curs

|

Aquest passat dissabte vàrem celebrar l'acte de presentació de la nova temporada d'Ona Mediterrània i la celebració del 25è aniversari de Diari de Balears. Aquest dimarts es farà, a Can Alcover de Palma, l'assemblea de socis de l'Associació Ona Mediterrània.

Opinió

Molts d'anys, dBalears!

|

Aquest mes de setembre celebram els 25 anys de la capçalera Diari de Balears. Vint-i-cinc anys de premsa diària en català a Mallorca, idò.

És una fita històrica d'una immensa transcendència social, de la qual els actuals gestors de la capçalera en tenim una part ben petita del mèrit, que correspon en la seva major part al Grup Serra, que són els qui varen encetar el projecte i el varen mantenir viu durant 17 anys.

Opinió

Trobada d'illencs a Barcelona per la Diada de l'11S

|

Com cada any, el grup d'illencs desplaçats a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya es trobaran aquest dissabte, 11 de setembre, a les 12.00 hores a l'Arc de Triomf de la ciutat.

La Diada de Catalunya 2021 serà la segona que se celebrarà d'ençà que va esclatar la pandèmia, encara que es farà amb menys restriccions que la del 2020. Les institucions, els partits polítics i les entitats tornen a organitzar actes i manifestacions.

Els actes institucionals organitzats per la Generalitat i el Parlament estaran dedicats al violoncel·lista Pau Casals amb motiu del 50 aniversari de la seva intervenció a l'ONU, el 24 d'octubre de 1971, durant la presentació de l'Himne de les Nacions Unides. En el cartell oficial apareix la figura del compositor i la seva cita: «Som fulles d'un mateix arbre i l'arbre és la humanitat».

Opinió

Vivim en una presó lingüística

|

Ja sé que molts ho sabeu. Però no ens podem cansar de denunciar la injustícia.

Vivim i sostenim un Estat que imposa a tothom, sense cap excepció, el deure de conèixer una de les llengües (la castellana) que s'hi parla. Però no la resta.